Werkwijze

U wilt uw schrijf- of redactieklus uitbesteden aan Van den Boom tekstproducties (VdB).

Hoe werkt dat?
Het eerste wat VdB doet, is de omvang van de klus bepalen. Bij voorkeur maken we hiervoor een afspraak. Lukt dit niet, dan kan het ook telefonisch of via e-mail. Vervolgens stelt VdB een offerte – tegen marktconforme tarieven – op.

Tarieven
VdB  hanteert geen ellenlange lijst met verschillende tarieven voor diverse werkzaamheden. Er is een standaard uurtarief van 60 euro (ex. btw en eventuele bijkomende kosten). Dit is tevens het minimum per opdracht.

Voor grotere- of herhaalopdrachten is het mogelijk om een andere prijs af te spreken.
Daarnaast bestaat er voor enkele specifieke producten een vaste prijs.

Prettig toch, dan weet u waar u aan toe bent.

Haast?
Soms moet iets het liefst gisteren klaar. Dat lukt ons net niet maar VdB werkt wel snel en kent geen 9 tot 5 mentaliteit. Bel dus gerust in de avonduren of in het weekend als u haast heeft. Maar ook bij spoedklussen staat het leveren van kwaliteit voorop. Dat is wel zo geruststellend.

Offerte
 Als u kunt aangeven wat uw budget is, kunnen we altijd een passende offerte maken.

Afspraken
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we samen een paar afspraken. Over deadlines en taakverdeling bijvoorbeeld. We bespreken de klus inhoudelijk. Vervolgens gaan we snel aan de slag.

VAR-wuo
VdB heeft een ‘Verklaring arbeidsrelatie winst uit onderneming’ (VAR-wuo) van de Belastingdienst. Dit geeft u als opdrachtgever zekerheid. Hierdoor is het namelijk uitgesloten dat de Belastingdienst de werkzaamheden die VdB voor u uitvoert als werk in loondienst beschouwt. U krijgt dus achteraf geen loonheffingen van de Belastingdienst.

Leveringsvoorwaarden
VdB hanteert standaard leveringsvoorwaarden. Deze zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen een opdrachtgever en Van den Boom tekstproducties.