Boekredactie/eBook

boekredactieVan den Boom tekstproducties werkt voor diverse educatieve uitgeverijen. De opdrachtgever besteedt de complete eindredactie van een manuscript uit aan Van den Boom tekstproducties.

Iedereen kan publiceren

Misschien loopt u zelf ook al langer rond met het idee om eens een eigen boek uit te geven. U heeft immers voldoende ideeën of professionele kennis die u graag wilt delen met anderen. Uzelf profileren als een expert op uw vakgebied is trouwens een uitstekend ‘verkoopinstrument’. Klanten en prospects doen namelijk graag zaken met experts..

Met de opkomst van digitale uitgevers is de drempel om een boek, zowel op papier als in eBook-vorm, uit te kunnen geven sterk verlaagd. Kleine oplages zijn geen probleem meer en zelfs Printing on Demand, het drukken na een enkele bestelling, is een optie.

Uw eigen boek/eBook, nu kan het!

Maar, u heeft niet veel ervaring op schrijfgebied of u kunt onvoldoende tijd vrijmaken om zelf het hele manuscript uit te schrijven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf al een boek heeft geschreven en dat u een eindredacteur zoekt. U wilt immers een foutloos en goed leesbaar manuscript afleveren.

Dan kom ik in beeld. Schrijven en redigeren zijn mijn corebusiness en dus ik help u graag op weg of neem u desgewenst de hele ‘schrijf en/of redigeerklus’ uit handen. Van den Boom tekstproducties werkt snel, professioneel en hanteert ook nog eens aantrekkelijke tarieven.

Van den Boom tekstproducties werkt onder meer samen met succesvolle uitgevers als  e-BookPoint en Expertboek. Samen met experts kunt u hier alle stappen doorlopen van idee tot druk of digitale uitgave.